Byggföretag

Byggnationer och så mycket mera - ett byggföretag med lång erfarenhet och gediget kunnande.

Br Nilssons Bygg & Montering AB

Ett byggföretag med lång erfarenhet och gediget kunnande.
Hög kvalitet till lågt pris är vårt motto. Att vi kan utföra våra arbeten till låga priser beror på ett medvetet arbete inom företaget att hålla nere våra kostnader i alla led. Väl utförda arbeten genom åren har gett Nilssons Bygg & Montering många nöjda kunder, som återkommer till oss med nya uppdrag.

Vårt företag

1990 startades företaget av bröderna Ulf och Arne Nilsson. Dessförinnan drevs företaget som ett handelsbolag. Här finns lång erfarenhet och gedigen branschkunskap. Antalet anställda på byggsidan varierar något beroende på säsong och uppgår som minst till omkring nio personer. Idag finns även Joakim Nilsson (son till Ulf) och Samuel Nilsson (son till Arne) anställda i företaget som snickare.

Rotavdrag

För renovering/ombyggnation/tillbyggnad kan du få ROTAVDRAG från Skatteverket.
Avdraget avser 30% av arbetskostnaden per ägare, max 50 000kr /år. Materialkostnad i samband med arbetet ger inte rätt till rot- och rutavdrag.
Huset måste vara äldre än 5år för att kunna få detta avdrag.

Vi hjälper dig med din renovering.

Vi utför både stora och små byggarbeten såsom: nybyggnation, renovering, ombyggnation, takläggning, mureri m m. Vi bygger såväl hus (både lösvirkeshus och prefabricerade modulhus) och industrilokaler, som uterum och altaner. I våra totalentreprenader har vi ett gott samarbete med lokala entreprenörer inom bl.a. el, måleri, golv, VVS och plåt/ventilation.

Har du frågor eller funderingar?