Lanthandel & övriga tjänster

shop

Lanthandel

Berätta gärna för personalen ifall ni önskar att vi tar hem något speciellt som just DU vill ha. Vi tar hem varor på beställning till dig. Du måste dock säga till dagen före så att vi kan lägga till det i vår order.

apotek-icon

Apoteksombud

Beställa dina mediciner via Internet. Du kan även ange till ditt Apotek att du vill hämta dina mediciner hos oss. När de beställer medicin till dig så ber du att få den levererad till ombudet i Vistträsk.

bussgods-icon

Ombud Bussgods

Köp frakt via Bussgodshemsida, skriv ut följesedlar som du bifogar med din försändelse eller hämta din försändelse hos oss (avisering via SMS/samtal, vid efterkrav betalas via Bussgods hemsida).

varor-icon

Hemsändning av varor

Då kan du få möjlighet till varuhemsändning. Det innebär att du får dina matvaror hemkörda en gång per vecka och Älvsbyns Kommun betalar kostnaden för transporten.

ombud-icon

Ombud NBD

DU har möjlighet att hämta din beställning av reservdelar från Norrbottens Bildemontering AB hos oss. Motorer och större reservdelar hämtas direkt i Storsund.

newspaper

På gång!

Renovering av Nilssons Butiken kommer att ske under 2019-2020. Det kan bli lite ”stökigt” ibland, men vi hoppas att du har överseende med detta.Renoveringen består av: